La nostra història

QUÈ FEM?

Beth Aquí centra la seva tasca en oferir un model de pastisseria on el producte de proximitat i de temporada siguin els dos elements vertebradors d’aquest projecte. Som un obrador pastisseria on elaborem creacions pròpies, realitzem cursos online i masterclass presencials.

L’ESCOLA DE PASTISSERIA

Al nostre espai de cursos 100% online, aprendràs, pas a pas, les tècniques més professionals per elaborar les receptes des de casa teva. Les receptes, gravades en estudi, ofereixen tots els detalls necessaris perquè et surti tot perfecte. Aprèn gradualment i al ritme que tu vulguis.

Una festa sense pastís
és només una reunió

JULIA CHILD

Beth Sanjuan

Beth Aquí neix la dècada dels 80 en uns petits i acollidors fogons familiars. Allà, entre safates i farina la Beth ja havia començat un camí, tot i que encara no ho sabia. Va ser anys més tard, quan la guspira va acabar d’encendre el forn per donar el pas, professionalitzant el seu aprenentatge a la prestigiosa escola de pastisseria Hofmann de Barcelona. La Beth Sanjuan va adoptar el nom de Beth Aquí, fent al·lusió a un enginyós joc de paraules de la llengua catalana (“vet aquí”) emprat per presentar llegendes i contes populars.

Josep Izart

I parlant de contes, la majoria tenen una parella d’enamorats i aquesta no podia ser diferent. Josep Izart és qui s’encarrega de posar cara i ulls a les receptes i que aquest projecte us fagi salivar encara més. Dedicat a la fotografia professional gastronòmica des de fa 5 anys, Izart és l’encarregat de fer que ningú es perdi ni un sol detall de les creacions de Beth Aquí. “El millor dels shootings a Beth Aquí és que després em menjo el que he fotografiat”, explica. Un camí massa ensucrat per deixar-lo escapar.